Pre-loader

FAQ

HVORNÅR KAN JEG FORVENTE AT MODTAGE MIN ORDRE?

Vi afsender din ordre indenfor 1-3 hverdage. Du vil modtage en e-mail fra os med et track and trace nummer når din ordre er pakket og afsendt fra os.

HVILKE BETALINGSMULIGHEDER HAR JEG?

Hos os kan du betale med VISA, Mastercard, MobilePay og PayPal. Øsnker du en delbetalingsløsning, kan du oprette en konto hos Anyday og betale med Anyday i vores checkout. Med Anyday får du mulighed for at dele din betaling op i mindre bidder og afdrage over fire måneder. Nul renter, nul gebyrer, så længe du betaler til tiden. Anyday kræver, at du ved checkout betaler minimum 25% af din ordretotal, men hvorvidt du betaler mere – det er helt op til dig. Du skal handle for mindst 300 kr. for at kunne betale med Anyday. Gavekort kan ikke betales med Anyday. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk. Læs mere om Anyday på deres website, hvor du også kan lære mere om deres vilkår og betingelser eller finde de 4 gode grunde til at handle med Anyday.

HVORDAN RETURNERER JEG EN VARE TIL JER?

Hvis du ønsker at returnere en eller flere varer, skal du gøre følgende:
1. Sikre dig at du ikke har overskredet de 14 dages returret (dog forlænget ifm. julehandlen).
2. Pak returvaren forsvarligt ind i original emballagen.
3. Udfyld returformularen (download og print den fra Retur-siden), og vedlæg den i kassen.
4. Køb en returlabel på www.luxkids.dk eller hos et fragtfirma. Du selv for betaling af returneringen. Bemærk du skal vælge med omdeling, da vi ikke afhenter i pakkeshops. Du kan ikke vælge DAO, da de leverer udenfor lagerets åbningstider.
5. Send returpakken forsvarligt tilbage til os.
Vi modtager ikke returvarer pr. efterkrav.
Vi behandler din returordre indenfor 14 dage, og returbeløbet bliver refunderet til det kreditkort du brugte ved betaling.

JEG HAR MODTAGET EN VARE MED FEJL, HVAD GØR JEG?

Hvis du har modtaget en vare eller flere varer med fejl, så er dette en reklamation. Du bedes derfor sende os en e-mail med følgende: ordrenummer, beskrivelse af fejlen samt billeder af fejlen.
Du sender din henvendelse til: shop-softgallery@luxkids.dk
Når vi har modtaget din e-mail kontakter vi dig inden 7 hverdage, for at løse din sag.

JEG ER I TVIVL OM STØRRELSEN, HVAD GØR JEG?

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse barnet bruger, så anbefaler vi dig at bruge vores størrelsesguide. Du finder størrelsesguiden under hvert produkt samt i bunden af vores hjemmeside under fanen "Information". Hvis du stadigvæk er i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os, vi hjælper gerne.

HVOR KAN JEG LÆSE OM JERES INDSATSER IFT. CSR OG BÆREDYGTIGHED?

Du finder info om dette på vores CSR side, som ligger under overskriften "Information" i menuen nederst på hjemmesiden. Fra denne side linker vi også til den CSR strategi og rapport, der er udarbejdet for hele LUXKIDS ApS.

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

Pre-loader