Pre-loader

Om Os

Soft Gallery er et dansk børnetøjsmærke etableret i 2007.
Hver sæson samarbejder Soft Gallery med både lokale og internationale kunstnere. De omdanner unikke sæsonbetonede temaer til print samt håndbroderier, der bringer liv til de bløde styles og giver hver kollektion et unik udtryk med nye smukke kreationer og variationer af børnetøj. Ved at samarbejde med kunstnere tilstræber Soft Gallery at bringe kunsten ned til børns øjenhøjde og viderebringe vidunderlige og inspirerende historier.

Børnetøjet er luksuriøst og moderne med et ekstra kunstnerisk twist. Soft Gallery lægger stor vægt på materialer af høj kvalitet samt behagelige styles. Designene er ærlige, tidløse og personlige.

Soft Gallery designer to hovedkollektioner om året - forår/sommer og efterår/vinter samt en stærk svømmekollektion og julekollektion. Sammen med vores hovedkollektioner har vi vores NOOS-kollektion (Som aldrig er udsolgt), der inkluderer vores Ugleprint, Mini Splash og Signature som er lavet af 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld. I 2020 introducerede vi en 100% non mulesed  merino uldkollektion.

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

Pre-loader