Pre-loader

Levering og returnering

LEVERING

Vi kan levere din pakke med GLS til alle adresser i Danmark. Leveringstiden er typisk 2-3 hverdage, og din pakke vil blive leveret mandag til fredag. Bemærk at der kan forekomme forsinkelser i udsalgsperioder. Består din bestilling af flere varer, forbeholder vi os retten til at foretage separate leveringer. Du vil ikke blive opkrævet ekstra leveringsomkostninger ved separate leveringer.

Du har følgende valgmuligheder for levering:

 • GLS til pakkeshop eller erhvervsadresse - 39,00 kr. 
 • GLS til privatadresse - 59,00 kr.

Ved køb over 600 kr. tilbyder vi gratis fragt til pakkeshops i Danmark.

Består din bestilling af flere varer, forbeholder vi os retten til at foretage separate leveringer. Du vil ikke blive opkrævet ekstra leveringsomkostninger ved separate leveringer.


  RETURNERING

  Når du handler på www.softgallery.dk har du ret til at returnere din ordre uden begrundelse inden for 14 dage efter at du har modtaget din ordre.
  I forbindelse med julehandlen forlænger vi returfristen, så du kan returnere køb fra november og december frem til d. 15. januar. 

  SÅDAN SENDER DU VARER RETUR

  Print vores returseddel og læg den i din returpakke

  Køb returlabel via LUXKIDS.dk

  På vores hjemmeside www.luxkids.dk kan du købe en returlabel til kun 50 kr. Efter købet sender vi dig en e-mail med en returlabel, som du skal du printe og klistre grundigt fast på din returpakke. Derefter kan du aflevere returpakken i din lokale GLS pakkeshop. 

  KØB VORES RETURLABEL HER

  Køb fragtlabel via GLS eller PostNord 

  Alternativt kan du selv kontakte GLS eller PostNord og købe en forsendelse med omdeling til vores adresse. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller til en pakkeshop. Det er desværre heller ikke muligt at benytte DAO, da de leverer udenfor lagerets åbningstid, og din returpakke vil derfor havne i en pakkeshop. 

  Send din pakke med omdeling til: 

  LUXKIDS ApS, att. soft gallery, Løversysselvej 3C, 7100 Vejle. 

   

  REFUNDERING

  Vi refunderer din betaling senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din returpakke på vores lager. Vi gennemfører som udgangspunkt tilbagebetalingen til det samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet. Hvis du returnerer hele din ordre, refunderer vi også leveringsomkostningerne.

   

  SÅDAN BYTTER DU TIL EN ANDEN STØRRELSE

  Følg ovenstående vejledning til at returnere den vare, som du ønsker i en anden størrelse. Bemærk at du selv skal betale for at returnere varen, da vi desværre ikke tilbyder gratis ombytning.

  Hvis du returnerer alt fra din oprindelige ordre, for at få det i en ny størrelse, refunderer vi leveringsprisen for din oprindelige ordre.

  Med mindre din nye ordre overstiger vores grænse for fri fragt, skal du betale for at få den nye størrelse leveret.  

  Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

  Pre-loader